O divizie de Caesars detine campionatul Mondial de brand, care a achiziționat în 2004, permițându-Potcoavă să-l folosească gratuit poker texas hold ' em jocuri. La stat e cel mai mare cazinou, Maryland Live, de venituri a fost de 5,2 la sută la $54,6 milioane juca poker gratuit cu prietenii.
Ca Potcoavă, ea are, de asemenea, a găzduit un eveniment pe concurente World Poker Tour cât de mult bani puteți face în blackjack. Hartford Colegiu profesor de istorie, a spus o mulțime de condiții există în Maryland, și, "Există o mare venitul mediu pe cap de locuitor, un nivel relativ stabil economiei conectat la guvern și de contractare.Și Maryland are un nivel relativ ridicat nivel de educație, care este, de fapt bun pentru cazinouri." El, de asemenea, creditat cu succes programe de marketing la cazinouri, care au fost capabili să-și păstreze stat jucători și, eventual, de a le atrage din alte state.În noiembrie, statul colective de venituri a scăzut cu aproximativ jumătate de 1 la sută, care a fost ultima dată când a fost înregistrată o scădere de Maryland cazinouri.

Locuitorii au rămas cu venituri mai multe din cauza unor condiții economice în regiune, care a ajutat cazinouri, potrivit casino analistul James Karmel cât de mult bani poti face pe poker online. Marți, Loterie și Jocuri de noroc Agenția de Control a lansat cifrele care arată Martie face cea de-a patra lună consecutiv de câștiguri de venituri pentru Maryland cazinouri.În cursul lunii Martie, statul cinci cazinouri generate lor doilea cel mai mare total de la $de 97,8 milioane de euro.În iulie 2015, recordul a fost stabilit la $98.9 milioane de euro. MGM planurile pentru mega-complex includ 125.000 de metri pătrați de gaming cu 36 de jocuri de masă și 3.600 de slot machines.. Statul e cazinouri, cu toate acestea, se va confrunta în curând nou concurs cu MGM National Harbor în Prince George County de așteptat pentru a deschide pe 4 iulie a acestui an cât de mult bani poti face pe un slot machine.