"Este în linie cu strategia noastră de creștere significato di poker în italiană. Acesta va fi primul profesionist de sport femei league pentru a face acest lucru, doar ca NBA a devenit prima liga majoră de a colabora cu DFS surprins în 2014 significato di fare onu casino del diavolo. FanDuel jucători sunt "foarte implicat", a spus ea, și sunt dornici de mai multe oportunități de a juca fantezie concursuri, ceea ce a însemnat aducerea în WNBA la bord a fost un "no-brainer." DraftKings, FanDuel fostul rival, cu care se negociază în prezent o fuziune, a declarat pentru Associated Press prin e-mail că a fost în considerare adăugarea WNBA jocuri în această vară significato di slot in informatica. Vom vedea acest lucru ca pe un mod de a se angaja cu noi fani. "Ne-am văzut de sport fantezie ca unul dintre cele mai captivante moduri pentru fanii pentru a interacționa cu jocul", a spus WNBA chief operating officer Jay Parry.
"Acest parteneriat cu FanDuel și noi o zi de fantezie joc va fi un mod proaspăt, unic pentru fanii pentru a conecta în continuare cu lor preferate WNBA jucători și echipe de-a lungul sezonului." Anunțul coincide cu începutul, în acest weekend, din WNBA 21 sezon. Femei Asociației Naționale de Baschet (NBA), a făcut saltul în sport fantezie de zi cu zi de piață, în parteneriat cu FanDuel ce este auto noroi în poker.
Participanții la freeroll-uri va fi capabil de a câștiga bilete la jocuri si marfa. Liga va transmite 20 de meciuri pe sezon pentru urmatorii ani, începând cu Dallas Aripi împotriva Phoenix Mercury pe 14 Mai..