Veniturile din jocuri de noroc este impozabilă în Statele Unite, dar McManus avocații declarat că bărbatul a fost un rezident din Irlanda în 2012, și în țară provincial structura de impozitare, indiferent de venituri a obținut în afara țării nu este supus impozitării.În schimb, McManus trebuie să plătească un impozit forfetar de 200.000 de euro sub taxa de domiciliu. Guvernul Statelor Unite a refuzat să renunțe la poziția pe care John McManus nu a fost un rezident din Irlanda când a câștigat aproape 20 de milioane de dolari la jocurile de noroc în Statele Unite, chiar dacă omul de afaceri a avut loc un pașaport Irlandez. litigiu, astfel încât el este oprit de la a face argumentul în S cum sa faci casino plural.

La sfârșitul anului trecut, avocati pentru U există jocuri de noroc pe alaska croaziere. Curtea de Federal Susține, în care el a susținut că guvernul sua "pe nedrept ascuns" $5.22 milioane de euro pentru a acoperi taxele de dolari, cu 17,4 milioane de dolari câștiguri din jocuri de noroc.

McManus a câștigat o parte considerabilă de bani prin creșterea știfturi în Limerick și Newmarket, și, de asemenea, prin investițiile sale cu John Magnier și Dermot Desmond există jocuri de noroc pe american linii de croazieră. A $5.22 milioane de rambursare a impozitului este, probabil, un punct în McManus contul bancar.În 2014, omul de afaceri a clasat pe locul 12 la Irish Sunday Times Rich list, cu o avere estimată de £550 de milioane de euro. McManus—unul din Irlanda este cel mai bogat—a câștigat bani de joc ", fie de table sau poker", în 2012, dar plătitorului trimis $de 5,22 milioane de la Serviciul de Venituri Interne fel de reținere. Departamentul de Justiție, cu toate acestea, a avut alte idei există jocuri de noroc pe insula catalina. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.