New Hampshire legislatorii au prafuit statului de jocuri de noroc online bill după ce-a stat cu mâinile în sân în Congres pentru luni teoria de poker texas hold ' em.
Ultima oară că toată lumea a auzit de HB 562-FN fost, în August, atunci când a fost aruncat într-o neidentificat sub-comitetului teoria de poker epub. Toată lumea a crezut că proiectul de lege a fost deja mort până surprinzător reapărut în legislativ. HB 562-FN, sponsorizat de American Nick Zaricki, Eric Schleien, și Robert Fisher, a fost programat pentru a fi luate în sesiune executivă, pe 25 octombrie.

Proiectul de lege este un ciot, care doresc doar pentru a introduce un nou paragraf scutirea "de jocuri de noroc făcut peste o conexiune la internet de pe un site pe internet" de la stat lista lui de jocuri de noroc ilegale infracțiuni. De asemenea, acesta recunoaște că Departamentul de stat a Justiției "până în prezent nu a investigat și nici judecat de jocuri online infracțiuni și, prin urmare, nu se așteaptă ca acest proiect de lege să aibă orice impact pe cheltuieli." Mulți analiști, cu toate acestea, speculează că motivul din spatele lui bill progresul lent este de a da drumul la încă un alt important de jocuri de noroc lege, care este legalizarea de loterie on-line care sunt riscurile de jocuri de noroc online. New Hampshire Gov Chris Sununu a semnat un proiect de lege în luna iulie, care urmărește să finanțeze o zi de grădiniță cu venituri de la introducerea de Keno. Este posibil ca HB 562-FN va fi fuzionat cu loterie on-line proiect de lege, deoarece măsura a fost scurtă și are nevoie de tweaking pentru ea să stea singur care sunt riscurile de jocuri de noroc. După toate, autorii recunosc că permite jocurile de noroc online "ar putea avea un impact nu poate fi identificată. pe de loterie și de caritate jocuri de noroc venituri." În afara sansa pe care HB 562-FN face clasa in trăiește Liber sau Mori de stat, prevederile sale vor avea efect de la 1 ianuarie 2018. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.