PokerStars au făcut o intrare dramatică U-turn pe planurile lor de a face en-gros rake schimbă într-o mare varietate de jocuri de pe site-ul, în timp ce încă trece pe unele dintre costul de jucatori care provin din țări care au introdus noi UE legile de TVA. Daca vrei sa castigi respectul meu, atunci recunoști că ai greșit și să se împace. Este că ceea ce PokerStars a face cu anunțul că acestea sunt pentru a face un U-turn pentru a propus rake crește?Sau sunt ei doar reacționează la o scădere bruscă în profituri la fel de nemulțumit de jucători au plecat la iarbă verde?Eric Hollreiser, PokerStars Head of Corporate Communications, a plecat pentru a imprima pentru a consilia jucătorii PokerStars, care după o analiză suplimentară și luarea în considerare' n-ar fi revenirea la pre-grebla acorduri care a existat înainte de modificările propuse de 3 Noiembrie 2014, în cele mai multe cazuri, și-au anulat orice majorările datorate pe 1 ianuarie 2015 există jocuri de noroc pe american linii de croazieră. Optimistul va crede că aceasta este o veste mare și capul înapoi la mese bucur că lor client concentrat cameră de poker online a amintit de valorile pe care le-au făcut atât de celebru. Pesimistul nu-i pasă de știri, nu se va întoarce la mese, și în loc cinic calomniez că singurul motiv pentru care ei sunt revenirea înapoi la tip este, pentru că este mai profitabil să facă acest lucru există jocuri de noroc pe insula catalina. Eu cred că orice companie care are de a face o schimbare de o asemenea magnitudine trebuie să intrebare structura de cât cele mai importante decizii la centrul de companie sunt determinate.Încă mai sunt planificate schimbări.

Spin & Go-taxe de turneu și de plată a compensațiilor schimbări implementate pe 3 Noiembrie va rămâne în vigoare și vor continua să reacționeze în jurisdicții care crește de jocuri de noroc taxe sau TVA, continuând să plaseze sarcina de unele care costa pe la client. Hollreiser, scrie: "Am putea introduce greblă mică și turneul crește în a doua jumătate a anului pentru jucători din țări care impun TVA-ul sau jocuri de noroc taxe taxe pentru a juca pe site-ul nostru cum de a construi un cazinou on-line. Aceste modificări vor fi făcute în concordanță cu trecutul nostru practica schimbul de până la 50% din impozitarea cu jucătorii." Două țări care au văzut deja schimbări făcute în conformitate cu noile UE TVA legile sunt marea BRITANIE și Bulgaria.În scopul de a trece de pe o parte din creșterea de jocuri datoria costurile pentru jucătorii PokerStars a anunțat o reducere a VPP program.

Jucătorii din marea BRITANIE va castiga acum 5 Vpp-uri pentru fiecare dolar rake, și 5,5 atunci când joci full ring (o reducere de obicei dot-com ratele de 5,5 x & 6x), și Bulgaria vor vedea-o și mai mare scădere de 4,9 și 5.35 respectiv cum de a construi bankroll-ul de poker. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.