California este probabil pentru a obține comună a Senatului și Adunării de poker online audierilor comisiei înainte de 1 Mai, care este termenul pentru politica comitetelor de a auzi facturilor fiscale.
Asta înseamnă că audierile sunt probabil să apară mai târziu în această lună, ajutat de faptul că sponsorii ultimele două "shell" facturile, Senatorul Isadore Hall și Deputat Adam Gri, sunt președinții Senatului și Adunării Guvernului Organizarea de comitete cum să pariați blackjack într-un cazinou. "Nimic nu a fost finalizat sau aprobate, dar scaunele de fiecare comisie în vedere deține câteva informațional comun audieri pe problema deci tot noi membri din fiecare comisie avea o mai bună înțelegere a complexității de jocuri de noroc pe Internet," Senatul MERGE Comitetul Director Art Terzakis a declarat în această săptămână. Terzakis a fost în imposibilitatea de a spune ce ordinea de zi a ședinței ar arata si care ar fi o mărturie, explicând că "e prea devreme pentru asta." În fapt, el crede că prima audiere poate fi "doar o imagine de ansamblu a jocurilor de noroc în California." În ciuda acestui mică schimbare în direcția cea bună, trecerea de poker online de lege în 2015 rămâne o eventualitate puțin probabilă; - un recent raport al Morgan Stanley a spus că nu a prevăzut membre care optează să reglementeze în 2015, deși se credea că din California, împreună cu Pennsylvania, New York și Illinois, ar face-o în "următorii câțiva ani." La centrul de problemă în California este intransigența de diferite părți interesate cu privire la limba de facturi.Împreună cu Primăria și Gri shell facturi, care în prezent nu conțin limbaj pentru a vorbi despre, alte două proiecte de lege au fost introduse această sesiune legislativă cum să pariați mare în blackjack. Congresmanul Mike Gatto e AB9 ar permite doar tribal operatorii și card de camere pentru a aplica pentru poker online licențe, în timp ce Deputatul Reginald Jones-Sawyer AB167 ar include stat pistele de curse.
Gatto de lege, între timp, include strict actor prost limbă care ar interzice unui operator ca PokerStars de la intrarea pe piață, în timp ce Jones-Sawyer proiect de lege este mult mai moale în actor prost poziție decât bill a prezentat-o anul trecut, și pare să lăsați ușa întredeschisă pentru PokerStars.În general, părțile interesate sunt împărțite în două tabere: Pechanga tribal coaliție, care este împotriva actori rele și pistele de curse, și Morongo tribal coaliție, care este deschis la ambele. Pechanga a indicat recent că ar putea fi pregătită să ajungă la un compromis cu privire la PokerStars întrebare, dacă triburi sunt în măsură să coopereze împreună în piață cu poker online gigant, dar rămâne ferm pe poziția sa față de pistele de curse.În timp ce acest lucru ar putea fi considerat un progres, cel puțin într-o direcție, problema de pistele de curse rămâne un mare obstacol. Pentru legalizarea de poker online ar afecta politica fiscală în California, ar fi nevoie de o majoritate de două treimi pentru a fi adoptat de către legiuitor, ceea ce probabil înseamnă că ar fi nevoie de un acord din toate părțile ce face un cazinou gazdă. La pari reciproc curse industrie, între timp, a declarat că se va opune legislației care a exclus-o și Guvernatorul Jerry Brown a declarat că nu va semna o astfel de legislație în lege ce face un casierul cazinoului face. Dacă Pechanga își schimbă mintea, apoi, poker online nu vor fi legalizate în California în acest an..