Scopul legislației este de a schimba reglementările din industrie, în Rusia. Jocuri firmă de consultanță 4H Agenția a furnizat informații cu privire la recent proiect de lege pentru pariuri sportive din Rusia jeton de poker locații nevoie pentru viteza de recuperare.

Aceste contribuții vor fi calculate pe trimestrială a veniturilor furnizate de pariuri sportive jeton de poker magnetic ball marker. Această sumă nu poate fi mai mic de €56,000 pentru ligi sau federații sportive sub acoperire a operatorului este ruleta online aranjat reddit. Calculele vor fi făcute în funcție de câți pariurile sunt acceptate, plus interactiv pariuri pe evenimente sportive este online de poker pe bani reali juridice. Mecanismele pentru contribuții speciale va fi actualizată pe baza legislației, precum și un sistem de monitorizare online creat pentru a ajuta la aplicarea legii este online ruleta cu adevărat aleatoriu. Detalii de Lege elaborat legislația sport a fost introdus pentru prima dată la mijlocul lunii noiembrie. Aceasta a fost adoptată după ce a fost citit pe 8 decembrie.

Autoritățile din Rusia trebuie să ofere comentarii asupra legislației de 22 decembrie.. Potrivit agenției, legea este de foarte proastă calitate.' Compania ajută jocuri entități pentru a configura servicii în noi piețe, așa că are experiență în revizuirea diverse jocuri de noroc legi.4H Agenția spune că legislația rusă este dezamăgitor, deoarece este primul proiect de lege în discuție similară cu concepte Occidentale într-un fel.
Numerele Detalii nu au fost prevăzute în legislație privind modul în care veniturile ar fi numărate cu excepția detaliu care contribuții speciale ar fi egal cu 1% din veniturile companiei.