Acesta poate fi un nou regim Alabama dar e același joc vechi pe jocuri de noroc din față, și șansele sunt din nou împotriva electronice bingo operatori vilano blackjack 3.0 29er mountain bike review.
Procurorul General Luther Ciudat, statul este noul procuror general a anunțat că intenționează să continue fel de jocuri de noroc represiunea Alabama a devenit cunoscut pentru vilano blackjack 3.0 29er mountain bike mtb cu ecran de 29 inch. E același tip de represiunea care s-a închis trei din cele patru administrate privat de sali de jocuri de noroc, care a redeschis în ultimele săptămâni tot timpul cel mai bun slot receptoare.
Cu acest anunț, proprietarii de la Greenetrack ar trebui să fie gata pentru a acoperi ferestrele și șurub în jos mașini de jocuri de noroc. Sub Ciudat direcția de poliție au descins recent recent redeschis de Ancorare Club din Brighton, luni, și a confiscat 500 de mașini de jocuri de noroc cauzează alte doua sali de jocuri de noroc să-și închidă porțile tot timpul bani lideri de poker. Cu Greenetrack în Eutaw ca numai locatia e tot publicitate electronice de jocuri de bingo cu excepția Poarch Creek Indienilor trei cazinouri, care nu sunt sub controlul statului, ei au de fapt un bullseye pe spatele lor tot timpul cel mai mare de poker salarii.
Un articol din Forbes a înregistrat un interviu cu Alabama Procurorul General Luther Ciudat, "Am de gând să aplice legea și oriunde ne-am găsi aceste operațiuni ilegale, suntem de gând să ia măsuri," Ciudat a declarat într-un interviu acordat marți.În plus, Ciudat spus despre Greenetrack, "Fiecare situație este diferită, așa că nu pot comenta pe strategie specifică într-o parte a statului." Ceea ce e ciudat pentru mine este cum de hârtie bingo este perfect legală în stat, vorbim despre a fi în spatele ori, nu cred că ne putem aștepta ca acest stat să fie în căutarea de jocuri de noroc online în curând. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre există un cazinou din traverse city.