Comitetul a arătat puțin entuziasm pentru propunerea de a interzice limitat de jocuri de noroc licențiați de operare de pariuri sportive chioșcuri în pub-uri și cluburi ceea ce este cea mai bună mână la poker. New Jersey recurs de curtea federală de guvernământ, împiedicând-o de la a oferi un singur joc de pariuri sportive a locuitorilor de stat pare să fi pus pe fast-track tie break în texas hold ' em.
De asemenea, comitetul a aprobat un proiect de lege care ar permite pariuri să ia măsuri pe NOI alegerile federale. Smith, plângeri că chioșcuri sunt păstrarea pariorii din big casino pariuri inel destul de gol, atunci când același cazinouri se deplasează cu toată viteza înainte la poker online tidligere ejere af gram slot. Legislația, care este susținută de către Nevada Resort Asociere lobby-ul cazinoului, s-a întâlnit cu rezistență din restricționat titularii de licențe și din marea BRITANIE, casa de pariuri William Hill divizia din SUA, care operează 82 de chioșcuri în stat.
NEVADA SENATULUI APROBĂ ALEGEREA ȘI ENTITATE de PARIURI, AMÂNĂ CHIOȘC de DECIZIE în Nevada, singurul stat american în care un singur joc de pariuri sportive este legal, politicienii sunt în căutarea de a extinde stat opțiuni de pariere maree pantofi slot dolphin mobil. Dar cel de-al Treilea Circuit de acum sugerează că se poate începe, de fapt, ascultarea pledoariilor cât mai devreme Posibil 27. La începutul acestei luni, cel de-al Treilea Circuit Curtea de Apel a lansat programul pentru stat și adversarii săi – Departamentul de Justiție al SUA, patru ligi sportive profesioniste și NCAA – să depună diverse boxeri și răspunsuri, dintre care ultima a fost din cauza la 30 Mai. Joi, NorthJersey.com John Brennan a raportat că cel de-al Treilea Circuit a informat părțile că în cazul lor a fost "tentativ listate pe fond privind miercuri, 26 iunie 2013, în Philadelphia." Cu toate acestea, anunțul a continuat să spună că "nu poate deveni necesară" pentru a avansa această dată la "o zi într-o săptămână de 27 Mai." De observat, de asemenea, spune că instanța nu a fost încă pentru a determina "dacă nu va fi orale" la această întâlnire, și cât de mult timp fiecare parte va fi alocată pentru a face propriile lor argumente când va silverton cazinoul deschis.