Jocuri digitale furnizor NYX Gaming Group a anunțat numirea lui Chris Armes ca noul lor Group Chief Technology Officer black jack hidraulic. Armes a deținut roluri în industria de tehnologie de peste 25 de ani, și va pleca în spatele său rol de Vice-Președinte la Oracle, Inginerie pentru Sisteme cric cu jack standuri.
Ca urmare, Armes este bine familiarizat cu "gestionarea performante echipe globale, acoperind întreaga experiență de livrare pentru scară largă de proiecte internaționale, pe atât hardware cât și software", în conformitate cu NYX, comunicatul de presă privind luni black jack cric hidraulic. CEO-ul grupului Matt Davey, a declarat: "suntem încântați să urez bun venit Chris la echipa, și așteptăm cu nerăbdare să-l furnizarea de direcția tehnică din numeroase domenii de produsul nostru condus de strategie."Ca noi Group Chief Technology Officer, Chris va fi responsabil pentru produsele companiei și să sprijine dezvoltarea de echipe din întreaga pariuri sportive, loterii, bingo si cazinouri. Sarcina de a înfrâna toate diferite produse sub un singur model de livrare va fi prima lui sarcina."Sunt încântat să mă alătur NYX Grup de Jocuri de noroc în ceea ce este o perioadă foarte interesantă de creștere pentru companie", a spus Armes black jack cric hidraulic piese.

"Aștept cu nerăbdare să lucrăm îndeaproape cu NYX clienții pentru a se asigura că inovarea de produs este în conformitate cu nevoile actuale și viitoare." orange blaze red hot poker.