O vânzare-leaseback cu un proprietar ar permite LVS să mențină o prezență în cea mai mare piața internă centru de jocuri de noroc ochiul lui berg roulette russe de eliberare condiționată. Sub o vânzare-leaseback, actualul proprietar vinde bunuri imobiliare la un nou proprietar pentru un avans suma.
By capitalizarea de piață, MGP este mai mare de jocuri REIT de la $12.49 miliarde de euro. Iubesc aceste active ochiul furtunii slot.
"Cred că majoritatea dintre voi știți că am făcut caz, de ani de zile, că adevărata siguranță și stabilitate în țară, nu pe Banda din punct de vedere statistic cea mai bună mână de poker. Unii analiști cred că, în timp ce un vânzarea acestor proprietăți s-ar putea concretiza, aceasta nu înseamnă LVS va în cele din urmă cu totul renunțe la Sudul Nevada operațiuni.
Vânzarea-leaseback structura a fost obișnuit de cazinouri din Statele Unite ale americii pentru ceva timp, cu, de exemplu, MGM Resorts International, Caesars Entertainment Corp., și Penn National Gaming Inc.au făcut astfel de tranzacții", potrivit firmei de cercetare statistic. Bernstein analiștii cred Nisipurile ar putea angaja un gaming REIT pentru o vânzare-leaseback tranzacție, o afacere structură care devine din ce în ce mai frecvent în industrie șansele de a câștiga jocul de zaruri.
BPL, cel mai mic din trio-ul de casino proprietari, nu pare interesat în creșterea sa Las Vegas amprenta. Teribil.