"Oamenii uita-te la Japonia ca e o mina de aur," ne-a spus el.r Leven mai devreme a spus-o sesiune a conferinței care angajatorul Las Vegas Sands a fost "norocos" să nu nevoie de capital din afara, dar ar fi fericit să aibă un partener local.

Nu există nici un prânz gratuit," a declarat Domnul Leven cheie slot dimensiuni în mm. apan nu ar trebui să fie privită ca o ușor de–la-robinet "mină de aur" pentru gaming, Michael Leven, președinte și chief operating officer al Las Vegas Sands Corp spus GGRAsia de astazi de pe margine de Clarion Events Ltd Japonia Jocuri Congresul de la Tokyo cheie patreon fivem 64 de sloturi. GRAsia înțelege de la surse din industrie, totuși, că în momentul de față, fără o inițiale care să permită proiect de lege pentru legalizarea cazinourilor, este ilegal pentru ar-fi parteneri Japonezi de a vorbi în detaliu despre planurile pentru cazinouri.r Leven spus că Japonia a avut "mare infrastructură și oameni minunați", dar la "șoc în economie, pentru a muta numere, ceva special trebuie să fie făcut...trebuie să faci ceva care este de durată și semnificative pentru a conduce vizitatori internaționali și vizitatori interne", sugerând că orice integrate de resort ar trebui să fie "o clădire emblematică și simbol" din Japonia de dezvoltare economică..
Este nevoie de trei ani pentru a construi ceva din această scară...1,5 milioane de metri pătrați de dezvoltare, plus sau minus. Deci, având un obiectiv de deschidere a unei Japonia [casino] resort, până în 2020, este un demn ambițios și obiectiv realizabil dacă există o focalizare corectă." ut el a adăugat: Deci, suntem în criză de timp pentru a face jocurile Olimpice 2020 cheia pentru a câștiga turnee de poker online. Am găsit în compania mea că e întotdeauna o idee bună pentru a seta o limită, deoarece creează un accent", a declarat el jaf tăcut și mascate cel mai bun de intrare. Japonia primește în prezent aproximativ 10 milioane de turiști străini pe an, dar își propune să stimuleze că la 20 de milioane până în 2020 și 30 de milioane până în 2030 jaf tăcut și mascate drone.