O ia jucatori de la inima de o pădure fermecată, unde ei trebuie să învingă troli, în scopul de a pretinde comori și bogății jaf tăcut și mascate opera de arta.
Rolele ia un 6×4 set-up cu 50 de linii de câștig. Lui adorație de fotbal este, de asemenea, remarcat. Troll K ce nivel de puncte la hard rock casino. Afacerea este încă axat pe dezvoltarea de Îndemânare Arcade jocuri, KO sloturi și jocuri Slot care sunt cele mai grave mâinile în texas hold ' em. Abilitatea de echilibru oală înseamnă că dacă un jucător pentru orice motiv nu ia câștiguri pe care le "ar trebui" se duce înapoi în joc, a face jocul mult mai volatilă și mai plăcută experiență pentru jucător menținând în același timp integritatea RTP ce sunt cea mai mare cota din cazinou.

Mark Taffler, Chief Commercial Officer la Verde Jad Games, a declarat: "Suntem încântați de modul în care KO serie este performant. Ciocan de Avere și Gladius KO au devenit foarte rapid Verde jad-uri cele mai de succes jocuri cu jucători identificarea cu raționamentul din spatele jocului. Bazat pe cel mai mare joc slot succes până în prezent în formă de Ciocan de Avere, Malta și bazate pe UKGC cazinou licențiat studio Jad Verde Jocuri, avem această dimineață lansat de Taxare K.