acau VIP sala de jocuri investitor Iao Kun Holding Group Co Ltd a anunțat miercuri demisia, respectiv, de președintele său, Lam Om Pou, si directorul executiv, Vong Dragă Kun casino de wereld noordwijk openingstijden. Ambele pleacă de la bord, dar va rămâne cu firma colores de las fichas del poker. Domnul Lam va servi ca chief marketing officer, în timp ce Domnul Vong devine chief operating officer.n miercuri, Iao Kun a anunțat că Wang Yang Shun a fost desemnat în calitate de co-CEO și ca un director de bord, și va fi responsabil pentru Iao Kun tehnologia de dezvoltare a industriei colores de las fichas poker.

Fong Weng Nam a fost numit în funcția de președinte al consiliului de administrație, Iao Kun a declarat într-un comunicat de presă.r Wang este fondatorul LiNiu Rețea și a fost în curs de dezvoltare agricol electronic de tranzacționare din 2013, potrivit Iao lui Kun comunicat de presă colores de las fichas de poker. Fong este descris ca un antreprenor cu mai mult de 20 de ani de experiență în investiții, dezvoltare imobiliară și Macao jocuri de noroc de afaceri cel mai bun mod de a câștiga sume mari de bani la cazinou.
#8220;Suntem încântați pentru a finaliza achiziția și avansează rapid pentru a lansa nostru agricol concentrat platforma de e-commerce în următoarele câteva luni", a declarat Wang într-o declarație incluse în comunicatul de presă. cel mai bun mod de a câștiga la blackjack.