Marea BRITANIE operator de jocuri de noroc Rank Group a lustruite său continental prezența prin achiziționarea spaniolă digital bingo și operatorul de cazino YoBingo.es cât de multe slot machines nu mirage au. Marți, Gradul de administrație, a anunțat că a ajuns la un acord pentru a achiziționa întregul capital social emis de QSB Gaming Ltd, compania-mamă a YoBingo.es cel mai apropiat cazinou aproape zanesville.

Acordul prevede Rang pentru a face o plată în avans în valoare de €21m, cu un potențial total de plată€, 52m-a bazat pe spaniolă funcționarea viitoare de performanță ohio. Rang spune QSB și filialele sale au generat venituri și câștigurile de €10.4 m și valoare de 2,5 m, respectiv, în cele 12 luni care se încheie la 31 decembrie 2017 cel mai apropiat cazinou aproape york pa. Nou-numit Rang CEO-ul John O ' Reilly a declarat că acordul va extinde asupra companiei sale stabilite spaniolă afaceri de vânzare cu amănuntul Enracha, care moale a lansat digital operațiuni în septembrie 2017.

Rank-a făcut multi-canal face parte din noua strategie generală și compania consideră YoBingo va accelera această strategie în Spania.În plus față de Spania numărul doi de bingo online a operatorului cu 30% cotă de piață, YoBingo, de asemenea, deține o pondere de 5% din Spania sloturi online piață și oferă o platformă de proprietate ", cu un puternic potențial de a sprijini alte piețe reglementate." Rank avut mai sumbră noutăți de pe frontul de acasă, ca Grosvenor Cazinouri brand a anunțat recent că va închide sale de jocuri de desfășurare, la petrecere a timpului Liber Schimb în Bradford cel mai apropiat cazinou aproape woodward oklahoma. Locul are 69 de membri ai personalului, cu care compania se discuta posibil transfer la alte Grosvenor locuri. Grosvenor Cazinouri național director operatiuni Debbie Soțul declarat că decizia de a închide Bradford loc "nu a fost luată ușor", dar la club", a fost contestată de ceva timp și a ajuns la un punct unde nu mai este viabilă pentru a-și continua activitatea." Soțul a invitat Bradford locul lui patronii pentru a verifica Grosvenor locuri în Hudderfield și Leeds, sau vizitați GrosvenorCasinos.com site-ul.

Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre kam na poker v praze.