Britanice de pariuri William Hill este configurat și gata pentru a merge în New Jersey, în așteptarea ședinței de judecată cu privire la legalitatea de pariuri sportive în stat.
US District Judecător Michael Shipp, care a amânat decizia lui, cel puțin până în 31 octombrie, va evalua dacă lui 2013 pentru a preveni Pariuri Sportive Actul de a fi puse în aplicare poate modifica pentru a permite pariuri sportive în stat, cu condiția să nu fie reglementate de stat. Pariuri sportive rămâne ilegal în New Jersey, deși într-o dezvoltare separată în August statului cazinouri și pistele de curse s-a spus că acestea ar putea oferi astfel de servicii, fără teama de răspundere, după o moțiune a fost depusă pe numele Guvernatorul Chris Christie ce online casino plătește bani reali. William Hill are o casă de pariuri gata pentru afaceri la Monmouth Parcul hipodrom, unde sa NE divizia deține un sport-pariuri tehnologie de parteneriat imagini de poker pentru tapet. Ar trebui pariuri sportive fie aprobate de către Shipp, atunci piesa va fi rebranduit ca William Hill pariuri imagenes de poker de ases.

Hills este încrezător că rezultatul audierii va favoriza firma imagenes de poker de mujeres. William Hill NE CEO Joe Asher a declarat: "suntem construit și gata pentru a merge. Cred că New Jersey piață o dată complet în sus și merge ar fi de cel puțin trei ori Nevada piață.
"Aceasta este o zonă cu unele dintre cele mai etaje francize în sportul American, unde miliarde de dolari sunt deja pariuri sportive ilegal." Problema datează din 2011, când oamenii din New Jersey a votat în favoarea legalizării pariuri sportive într-un referendum, care a fost apoi deosebire de cele patru ligi sportive profesioniste și NCAA (National Collegiate Athletic Association), care se tem că legalizat pariuri sportive-ar duce la meci de fixare..