Probabil încă usturime din țara sa a reușit să se califice pentru Cupa Mondială din 2010, președintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, se răzbună în lumea occidentală credința în Paul Psihice Caracatiță care sunt formele de poker.

"Cei care cred în acest tip de lucru nu poate fi liderii de la nivel global națiunilor." Păstrați în minte acest lucru este același whackadoo care a susținut că Iranul a avut nici homosexualii există . Dar hei, poate Mahmoud este supărat pentru că el însuși a prezis întoarcerea Imam Ascuns de ani de zile, și nu există încă nici un semn de Mahdi pe sosirilor la Teheran, pe Aeroportul Internațional.Ăia de la Right2Bet au venit cu un alt bijuterie de la Cupa Mondială, din nou, să apară în condiții inacceptabile care a stat de pariuri oferă pentru pariori star world poker chips-uri gratuite.

Mai rău au fost clienții care au pariat bani pe propria lor țară, când în medie cu 35% mai puțin favorabil cote au fost oferite, și cel mai rău ofensatoare țară a fost tight-fisted Germania lumea taverna poker charlotte nc. Companiile Private au fost de găsit pentru a oferi cote care au fost, în medie, cu 48% mai mult decât operatorul de stat, Suedia cu 40%, iar Olanda la 35% lumea taverna poker alexandria va.
Se pare că Germanii s-au Merkelled! ce este valoarea de culoare de chips-uri de poker.