Planul propune, de asemenea, redirecționarea de 25 de milioane de dolari pentru 30 de milioane de dolari pe an pentru a acoperi datoria orașului plăți, în timp ce, de asemenea, necesită școli și municipalitatea să facă 72 de milioane de dolari în nespecificat reduceri.

"Acest lucru va ajuta la controlul impozitelor pe proprietate și de a proteja cetățenii în vârstă, de clasă mijlocie proprietarii de case și altor locuitori ai orașului," Mazzeo adăugat slot upgrade spori iceborne materiale. 12 summit pe viitor de luptă, orașul-stațiune, care a prezentat Guvernatorul Chris Christie și jocuri de noroc directori. Propunerea dorește, de asemenea, modificat cazinou licență care ar avea nevoie de potențiali operatori pentru a avea o bază de îngrijire a sănătății și de pensionare pentru lucrătorii săi. "Structura financiară a rula acel oraș nu funcționează, așa că trebuie să rezolvăm asta în primul rând," Sweeney adăugat slot de upgrade 1 mhw iceborne.

De asemenea, el a spus că orașul își petrece 370 milioane de dolari pentru școlile sale și guvernul municipal, ceva care climatul financiar în Atlantic City nu poate susține în acest moment cel mai bun cazinou din nashville tn. New Jersey Președintele Senatului Steve Sweeney a stabilit un plan de salvare Atlantic City. "Reducerea poverii financiare asupra contribuabililor este critică pentru viitorul Atlantic City și în regiune." Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre cel mai bun cazinou din naples fl. Sweeney propunerea a venit înainte de Nov.