Dacă s-a întâmplat să înscrie un pariu pe Sfinți ca +3 underdogs, considerați-vă norocoși cum sa faci un beton de poker.

Pare un pic prea mare pentru o echipă care joacă fotbal pentru o jumătate și își petrece următoarea jumătate încearcă cele mai bune lor pentru a lăsa cealaltă echipă prinde din urmă, care, de altfel a fost Philly reteta in acest sezon deal or no deal slot machine online gratuit. Am cules Corbii de a câștiga și de a acoperi acest joc împotriva unei Pantere echipa care ar trebui să se bazeze pe Cam Newton în ambele trece ȘI joc de funcționare.

Cred că acest lucru ar putea merge în continuare până la -5.5 sau -6 dacă sentimentul public pe San Fran a dreptul nava sa continuă. Acesta este un moment bun ca orice pentru a lua Urși, deoarece vei primi puncte care nu sunt susceptibile de a muta mai deal or no deal slot machine strategie. Acest joc merge pe sârmă cu Nouarii câștigătoare pe ceva de-a lungul liniilor de 50 de yarzi deal or no deal slots mașină lângă mine. Au luat primul pas în Minnesota săptămâna trecută și acum se poate construi pe acel impuls împotriva unei echipe care a permis 40 de prima coborâșuri atunci când au întâlnit ultima oară anul trecut. Ca atare, 49ers sunt -5 favorite, dar acest număr a fluctuat în ultimele zile ca banii continuă să vină pe ambele părți, cu atât mai mult acum pe Nouarii. Eu cred ca San Francisco câștigă acest joc dar eu nu sunt sigur că vor acoperi răspândit sloturi cu nici un depozit bonus de bun venit.