În Cambodgia și un proiect de lege care ar stabili pe bază cerințele de capital pentru orice firmă în speranța de a deschide un cazinou relatărilor a fost ieri aprobat cu majoritate de țară din Asia de Adunarea Națională sloturi libere sparge porc. Potrivit unui raport din Interiorul Asiei Jocuri citând o poveste mai devreme de la Khmer Ori, propunerea a fost aprobată printr-un vot de 114 la trei și urmează să fie pus la o astfel de votare înainte de 62 de senatori din Cambodgia. Sursa detaliate care doisprezece-capitolul măsură, care trebuie să fie, de asemenea, sancționată de Regele Norodom Sihamoni, va stabili cerințele minime de investiții pentru oricine caută pentru a aduce un cazinou pentru națiune, de aproximativ 15 milioane de oameni, în timp ce, de asemenea, codificarea unui set de asociat ratele de impozitare sloturi libere înscrie nici un depozit.

Instrucțiuni îmbunătățite: Aun Pornmoniroth servește în calitate de Ministru al Economiei și Finanțelor pentru Cambodgia și, potrivit surselor, a explicat că legislația în plus pare să se stabilească în mod clar definite de jocuri de noroc-friendly zone, alături de o serie de controale sporite pentru a ajuta în continuare înăbuși spălării banilor și finanțării terorismului. Politicianul a pretins detaliată că propunerea va permite în plus țării sale de a construi o capacitate mai mare, astfel încât să devină competitive la scară globală și de a utiliza tehnologia pentru a îmbunătăți procesul de monitorizare de cazinouri.
Potrivit surselor, a citit o declarație de Pornmoniroth.. zynga poker chips seller philippines. "Reglementări privind jocurile de noroc comerciale sector sunt concepute pentru a permite sectorului să funcționeze sub umbrela transparentă lege. Sub efort de guvern și investitor de încredere față de guvern, unele naționale și internaționale, investitorii au început casino investiții de-a lungul Cambodgian-Thai frontieră în Poipet zona în 1999. În fața acestei investiții în creștere, guvernul a împins de gestionare a sectorului jocurilor de noroc." Sectorul de succes: Cambodgia este de presupus deja acasa, la 193 de cazinouri de diferite dimensiuni, inclusiv Phnom Penh gigant NagaWorld dezvoltarea de NagaCorp Limitată cu GGRAsia folosind un raport de propriile sale să explice că toate aceste locuri au până la acest moment a fost autorizat, pe o bază ad-hoc, prin intermediul licențelor oferind condiții diferite.
Pornmoniroth e declaratie citit... "Această lege are drept scop consolidarea în continuare a managementului comerciale de servicii de jocuri de noroc în Cambodgia, astfel încât să contribuie la stimularea creșterii economice, promovarea turismului, creșterea veniturilor fiscale și menține sociale, de siguranță și de securitate." zynga poker chrome won't load.