Sindicat muncitori au fost pichetarea Taj toată luna, probabil descurajarea toate, dar mai duri jucatori de la trecerea pragului, care a ajutat împinge sale de jocuri de noroc venituri jos un enorm 51.2% la doar $8.15 m buldozere de vânzare casino nsw. Arunca în $16.2 m câștigate prin DGE-licențiat de jocuri de noroc online, site-uri și de la an la an declin îmbunătățește la 1,5% cum de a câștiga mare pe vrăjitorul din oz slots. Indiferent de modul de venituri acul se mișcă, închiderea a patru AC cazinouri în 2014 a permis cele mai multe din restul de opt pentru a posta îmbunătățirea marjelor de profit, și această tendință va fi cel mai sigur de a continua cum de a câștiga mare sloturi online.
Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre. Luna a fost împărțit în mod egal între net gainers și învinși, cu Taj Mahal ferm responsabil de această din urmă categorie. Rămâne de văzut cât de mult a Taj Mahal-ului de afaceri vor fi absorbite de cele șapte rămase proprietăți (presupunând Taj nu este doar în stare latentă, ca un suspect).

Cazinouri din Atlantic City văzut jocuri de noroc venituri declin în septembrie, ultima lună în care acum închise Trump Taj Mahal face o contribuție cum de a câștiga turnee mari de poker online. Pentru an-la-data, brick-and-mortar de jocuri de noroc venituri este plat la $1.85 b, sau 1,6%, la sub $2b numărare online contribuții camere de poker lângă bellingham. Cifrele publicate joi de New Jersey, Divizia de Gaming de Aplicare a legii (DGE) a arătat AC opt cazinouri generatoare de jocuri de noroc, venituri de $210.4 m, în septembrie, în scădere cu 3,5% față de aceeași lună a anului trecut wa. La celălalt capăt al scalei, Borgata și-a menținut poziția în vârful venituri bord lider, în creștere cu 2,1% a $64.3 m, mai mult decât de două ori combinate venituri din a doua și a treia-pe locul doi Cezari și Harrah ' s, care a câștigat $29.9 m (-3.9%) și $29m (-8.3%), respectiv camere de poker lângă anaheim.
Tropicana clasat pe un respectabil al patrulea, cu $26.2 m (+7.3%), în timp ce Bally ($18.1 m, -3.6%), Golden Nugget ($17.9 m, +3,7%) și Stațiunile de ($16.9 m, +10.6%) a adus în spate ca.