Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre. Suedeză postul de radio P3 News a raportat că Suedia este ultima țară care să sugereze că RNG cutii de prada care necesită bani reali achiziții trebuie să fie reglementate pentru a proteja copiii de jocurile de noroc încorporat în jocuri video cât costă o masă de ruletă cost. Suedia Ministrul Administrației Publice Ardalan Shekarabi vrea cutii de prada pentru a fi clasificat ca o formă de jocuri de noroc, pentru a permite guvernului de a impune mult politică strictă conformitate cu dreptul suedez cât costă un paznic face la un cazinou.

Shekarabi remarcat faptul că mulți jucători obține blocat într-o "abuzive și captivant ciclu" de cumpărare cutii de prada cel mai mare cazinou din wa stat. În joc, jucătorii au posibilitatea de a achiziționa cutii care conține articole de specialitate—cum ar fi arme noi și ușor de purtat pălării—care le va ajuta progresul în îndeplinirea sarcinilor lor cel mai mare cazinou din virginia de vest.

Shekarabi a cerut deja joc experții și autoritățile guvernamentale să verifice dacă există sau nu este nevoie de o nouă lege care ar consolida protecția consumatorilor din țară.