La proces a fost în cele din urmă retrase, dar nu înainte de a-Smith – a cărei fiică a fost în curs de tratament pentru cancer la creier la timp a fost nevoit să declare faliment.
Statul New York a Curții Supreme în cele din urmă a decis că Adelson nu are dreptul să scotocească prin O ' keeffe e sertarul cu șosete o convergentă de jocuri de noroc estimare a entropiei în engleză. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre o terapie cognitiv comportamentale program pentru jocuri de noroc problemă terapeut manual. Mai mult decât atât, ei au remarcat faptul că Luangisa "nu a obiectat" pentru a răspunde la O ' keeffe întrebări.

Săptămâna trecută, NE Doilea Circuit Curtea de Apel a admis instanței inferioare, care a declarat pentru Wall Street Journal scribe O ' keeffe a fost permis să pună la îndoială Kwame Luangisa, care a acționat în calitate de șofer la Las Vegas Sands președinte între 2007 și 2011. Introduceți Luangisa, care ar Adelson a dat în judecată în 2011 pentru ceea ce Luangisa susținut a fost de peste $100k ore suplimentare neplătite. Adelson a bănuit că o parte din materialul în O 'keeffe articol au fost furnizate de către Jacobs, conducându-l de a cere unei instanțe să forțeze O' keeffe să predea ei de telefon și e-mail-urile blazing 7 blackjack mega jackpot progresiv. Unul dintre cei mai bogați oameni, Adelson are o istorie de a-și folosi resursele nelimitate de a pedepsi jurnaliștii care spun lucruri pe care el nu-i place blazing 7 slot machine wins.