MGM Resorts' acțiuni, de asemenea, tranzacționate pe bursa de la New York, a închis de la $ora 19.30, in crestere cu 26 de cenți sau 1,37 la sută.
MGM Resorts colectate 808 milioane dolari în venituri de la MGM Macau în timpul al treilea trimestru, aproape 33% din companie e $de 2,46 miliarde de euro în ansamblu veniturile trimestriale home depot mail slot pentru usa. Uniunea Gaming Group Director Grant Govertsen, care se bazează în Macau, a declarat că rezultatele din octombrie, împreună cu proiecțiile pentru ultimele două luni ale anului, indică faptul că Macau va produce șapte ori mai mult jocuri de noroc venituri decât Las Vegas.
Jocuri Macau Inspecție și Coordonare Biroul a spus, vineri, rezultatele au fost o 31,7 la sută creștere față de octombrie 2012 total home depot mail slot acoperă. Las Vegas Sands este de finisare-o altă fază a multiple hotel Sands Cotai Central și este de a cheltui 2,7 miliarde de dolari pentru a construi un 3000-camera Parizian tematice-hotel-cazino din Macao Cotai Strip regiune. "Prognoza noastra este determinată în parte de către tendințe istorice cu media veniturilor brute în noiembrie și decembrie, în general de funcționare 6 la sută sau mai mult mai mare decât în ianuarie-octombrie brute termen a veniturilor-rata," Govertsen spus. Prin octombrie, regiune aproape depasit suma care — produc $37.13 miliarde de euro în doar 10 luni home depot mail capacul fantei. Analistii au prezis record lună, bazat pe vizite tendințe în Macao.
"Indicatori economici din China continua lor tendințe pozitive," RBC Capital Markets jocuri analistul John Kempf a spus investitorilor world poker tour roșcată gazdă. Industria cazinourilor din Macau a spulberat sale o singură lună de jocuri de noroc venituri record în octombrie, când piața a produs un ochi-popping de 4,6 miliarde $în pre-impozitul pe câștiguri.

Wynn cheltuie 4 miliarde de dolari pe Wynn Palat pe Cotai, care este destinat pentru a deschide în timpul Anul Nou Chinezesc în 2016 world poker tour bani reali.