Jocurile de noroc Online de software stele Playtech sunt cele mai recente să bată în retragere de pe piața Belgiană. Anunțurile ieșit în această săptămână la filialele din marea BRITANIE pariuri William Hill și Gala Coral la faptul că nici compania ar fi luarea de pariuri de orice clienții din Belgia, noi sau vechi, efectiv marți de ce este atât de greu să câștigi pe slot machines. Decizia pentru "reglementare motive dincolo de controlul nostru" – pare să fi fost obligat printr-un edict din reciprocă a companiilor furnizor de software Playtech.

Jucătorii au fost spus pentru a depune cererile de plata, astfel încât companiile pot spăla ușor parfum de jucătorii Belgieni de la bazele lor de date. Playtech este greu singur în a ieși din Dodge și/sau Bruges negru pălărie jack reacher.
La începutul acestei luni, Betclic Everest s-a alăturat panică pentru frontieră, o decizie fără îndoială, încurajat de criză în luna februarie în valoare de aproximativ 600k de Betclic fonduri care Belgia Procuraturii au zis ca au fost încasări ilegale de jocuri de noroc on-line tranzacțiile cu Belgian pariorii negru gri union jack perna. Belgia are chiar medita despre urmărirea penală jucători care îndrăznesc să-pariu cu site-uri care nu dețin un Belgian de licență deci, imaginați-vă ce vor face la o companie deținută de un pușcăriaș pornograf negru din kangaroo jack.

Rămâne de văzut dacă Playtech va solicita un Belgian licență de jocuri de noroc.În februarie, CEO Mor Weizer sugerat companiei gri operațiunile de piață au fost o componentă cheie în strategia de creștere a companiei pentru că au oferit "piatra de temelie în curând să fie piețele reglementate." În același timp, Playtech a anunțat că a fost cooperant cu jocuri de noroc din italia reglementare AAMS să dezvolte un program pentru a permite său Italian-cu care se confruntă licențiați în prezent, nu deține o .o licență pentru a aplica pentru unul sau de a întreprinde o "ordonată" retragerea de pe piața italiană. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.