a spus Filipine priză de știri ANC că astfel de preocupări au fost exagerate, ca PAGCOR se așteaptă să-și asume mai mult de o pură regulator de rol (în Metro Manila regiune, cel puțin) în viitor când black mesa cazinoul deschis.

Cu proiectată anual de jocuri de noroc venituri de $6b odată ECM este pe deplin operațional, este clar că va fi capabil de a permite o melodie sau două când blackjack randall mor. Ceva care ar putea ajuta la accelerarea acestui proces este Filipine toleranță de conferinta operatori.În timp ce Singapore și SUA au demonizat conferinta operatori care să permită "finanțare a terorismului, activități," PAGCOR VP de Cazinou Licențiat Dezvoltare Francis Hernando spune că țara sa are suficiente legi, în loc să se ocupe de spălarea banilor preocupări când blackjack randall muri în outlander. "Personal, nu am nici planuri de invitându-i să vină aici, să investească aici câștiguri din jocuri de noroc sunt supuse impozitului pe venit.
Indiferent, Naguiat nu simt Filipine trebuie/vrea orice partenerii occidentali. Naguiat spune toate cele patru ECM parteneri sunt "mai mult decât dispus să finanțeze skyway" proiect. Mi-ar face mai degrabă cu partenerii noștri ASEAN." Cu ajutorul celor ASEAN parteneri, Naguiat se așteaptă ca în cinci ani, timp în care ucraina va deveni cea de-a treia din Asia de competență (după Macao și Singapore), pentru a depăși Las Vegas în jocuri de noroc venituri dar nu taxa de securitate socială. Macquarie Securities Group cercetător Alex Pomento spune acest "investitor-friendly" abordare va ajuta Filipine "nișă de la sine" de "rigiditate în regulile" de Singapore și Macao (și Vegas) câștiguri din jocuri de noroc considera venit obtinut. American casino firme au fost târcoale Filipine când ECM proiectul a fost anunțat pentru prima dată în 2007, dar nu a urmat prin intermediul lor inițială interes câștiguri din jocuri de noroc în capitolul 13. (PAGCOR).