EPG (www.easypaymentgateway.com) are placerea de a confirma că a semnat un contract cu cig (www.iGamingCloud.com) , lider internațional platforma B2B furnizor, pentru a oferi gateway de plată la peste 200 de soluții, pentru sale de lider de piață platformă de jocuri bani reali poker texas hold ' em online.

Alex Capurro, CEO și fondator al EPG, a declarat: "Suntem incantati sa au fost selectate pentru a oferi platforma de plată pentru cig, care lucrează pe mai multe white label parteneri site-uri și clienți statele unite ale americii. Am fost în măsură să îndeplinească cig flexibilitate și opțiuni de plată în întreaga lume, precum și un adevărat one-stop soluții pentru jocurile de Noroc comercianți " Ben Clemes, cig MD, a declarat: "CIG platformă deschisă soluție ne permite flexibilitatea de a adăuga noi furnizori pentru CIG platforma cu usurinta yoga de poker profissional chips-uri de 200 de fichas com toalha.

Integrarea EPG platforma oferă cig partenerii acces la cel mai bun din clasa tehnologii de plată, permițându-ne să oferim numeroase soluții de plată, plățile de facilitare din toate colțurile lumii.În plus, EPG platforma ne permite să automatizeze multe procese folosind avansate de rutare și fraudă instrumente." Despre EPG: EPG-a dezvoltat cel mai inovator gateway de plată pentru industria de iGaming, creșterea operatorului ratele de conversie cu său unic de dirijare a motorului. Persoanele din spatele EPG au o vastă experiență în construirea de disponibilitate ridicată, capacitate mare de sisteme software pentru industria online și tehnologie este dezvoltat pe plan intern, în EPG yoga de poker texas online gratis. EPG are sediul în Gibraltar, dar vom deschide birouri în Londra și Malta, și echipa lor are o experiență vastă în ambele jocuri de noroc și de plăți, condus de Alex Capurro ca CEO & Founder, Ruben Fernandez ca CTO, Jose Manuel Peral ca COO. Despre cig: cig este un client platforma de management care oferă întregul spectru de servicii pentru o iGaming operator cu potențialul de a fi un schimbător de joc pentru comunitatea mai largă de industria de iGaming ca două funcții de bază sunt pentru a elimina blocaje tehnologice și reduce semnificativ costurile pentru operatori și etichete albe deopotrivă yoga de poker valendo dinheiro. CIG este partea de Gaming Innovation Group operează din Malta și este listat pe bursa din Oslo sub simbolul "CONCERT" găsi sloturi de livrare lângă mine. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre găsi un slot machine în atlantic city.