"Nu fac nici o greșeală, ANR nu timid departe de concurență." Ernaut spus că liniile între ceea ce restrânse și nonrestricted titularii de licență poate oferi au estompat și că legislatorii nevoie pentru a defini limitele. Nu au fost luate măsuri de către comitet.. "De-a lungul timpului, simplu companiile să crească și să devină de succes," a spus el cel mai bun 4 felie lung slot prăjitoare de pâine. atunci este virtual de blackjack, OK?Ce se întâmplă atunci când acestea sunt în Starbucks?", a întrebat el, adăugând, "Restricționat licențe sunt permise 15 mașini real money slots no deposit bonus statele unite ale americii.
Perioada. Aceste nu necesita plin de acordare a licențelor și sunt un exemplu de modul în care tehnologia se schimbă de jocuri de noroc peisaj.În 2012, chioșcuri au reprezentat aproximativ 600.000 de dolari, în Nevada veniturilor din jocuri de noroc, o fracțiune de 170 milioane dolari în general pariuri sportive venituri real money slots no deposit free spins statele unite ale americii.
El a acuzat ANR de a crea o problemă acolo unde nu există. Lobby pentru stațiunea de asociere a susținut că chioșcuri trece linia de sloturi și video poker ca la aparate și intră pe tărâmul nelimitat de jocuri de noroc real money slots no deposit sign up bonus.

Asta e legea." Adversarii replicat că chioșcuri nu sunt cărți de sport, pentru că ei nu plătesc câștigurile. Pierderile și câștigurile sunt înregistrate și titularii de cont pot retrage până la o anumită cantitate de zi cu zi.