Tatele Group Ltd a raportat recent că prima jumătate a veniturilor a fost de până la 17,4% la $1.62 b, și a atribuit creșterea său de cumpărare de NSW Loterii în Martie 2010 tot în texas hold ' em zasady.

Tatele indicat în rezultatele sale financiare care se așteaptă câștigurile de la loterii pentru a depasi $240m, până în 2014, reprezintă un enorm creștere de zece ori peste ce-a câștigat în 2006. Următoarea mișcare de Tatuaje are logică în care intră un acord cu Safran Group filială Morfo, de a furniza și menține 5.000 de terminale de loterie și 3.500 de bilete de dame. Termenii de 10 ani, acordul stipulează că Morfo va sprijini Tatele' dezvoltarea mediului de afaceri, inclusiv extinderea flotei sale de terminale de loterie în New South Wales, în 2012. Morfo a fost selectat de Tatuaje pe baza de niveluri satisfăcătoare de Morfo terminale tot în texas hold ' em regeln. "Suntem foarte onorați de acest semn de încredere de la un operator major, Tatele", a declarat Jean-Paul Jainsky, Președinte și CEO al Morfo în presă all inclusive aruba marriott resort stellaris casino.
Jainsky a adăugat, "cele mai recente Noastre de afaceri câștiga ilustrează clar Morfo competitivitatea pe piețele internaționale. Noi, evident, sperăm că acest lucru va fi doar primul pas dintr-o lungă și fructuoasă parteneriat cu o companie care este recunoscut pentru poziția de lider și dinamică de spirit." Bill Thorburn, directorul executiv al Tatele Loterii comentat în presă, spunând, "Tatele așteaptă cu nerăbdare să parteneriatul cu Morfo de a oferi cel mai important viitorul retailer de interfață a noastră Tatele Tech sistem de loterie. Primele terminale de loterie și bilet de dame va fi implementat în unele 1.600 de puncte de vânzare în New South Wales, începând din 2012." Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre mâinile le puteți avea în poker.