Blanca nu are cunoștințe dacă sunt sau nu de acest incident, este, în fapt, "nou descoperite". Ca discuții în forumuri de poker dezvăluie, pentru mulți jucători, limitele de rezistenta au fost atinse cu ceva timp în urmă.

Este important să rețineți că operațiunile de absolutepoker.com și ub.com site-uri, acum sub conducerea Blanca, sunt în întregime afectată de evenimentele menționate de către Lichidator.Începând cu luna August 2010, aceste site-uri au fost, și continuă să fie exploatate de către Blanca, folosind software-ul proprietar care utilizează caracteristici de securitate de vârf strategia pentru texas hold ' em. Totuși, înțeleg că două conturi de jucător au fost implicate în acest incident în 2004, și că daunele suferite de jucători au fost mai puțin decât de dolari turnee.
Acuzațiile au fost dezvăluite într-un document care decurg din lichidare de Excapsa Software, foștii proprietari de Ultimate Bet strategii pentru ruleta la cazinouri. Lichidatorul a informat recent Blanca angajații care Excapsa închis breșă de securitate în discuție la începutul anului 2005. Blanca a achiziționat Rețeaua Cereus, acasa, la Absolute Poker și Ultimate Bet, în luna August a acestui an strategia de poker texas hold ' em.

Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre warframe schimba aura slot polaritate. Stuart Gordon, CEO al Antiguan bazate pe Blanca Games Inc., a răspuns la acuzațiile de un nou descoperite' inseala scandal la UltimateBet.com.