Global gaming producătorii de echipamente International Game Technology Plc (IGT) și Științifică Jocuri de Corp trebuie să pregătiți-vă de obstacole ca urmare a evoluțiilor politice din Italia. GGRAsia raportat că cele două companii de jocuri de noroc trebuie să îmbrățișeze volatilitatea cauzate de extinderea propusă de guvernul Italian-loterie emise scratch-card de concesii.
Firma de cercetare de capitaluri proprii Telsey Advisory Group LLC a declarat în miercuri rețineți că fluxul de numerar al IGT și Jocuri Științifice, care ambele au mize în Italia e loterie piață, vor fi afectate Italia ar trebui să decidă să devanseze data de taxa de concesiune. Telsey estimat taxa de concesiune să fie în jur de 800 de milioane de euro (US$944 milioane de euro). "Credem că a propus în prezent în decret este un pozitiv pe termen lung pentru ambele nume și această volatilitate ar trebui să fie privite oportunist," David Katz a spus că, potrivit raportului de știri.Înregistrările au arătat că datoria de IGT și Științifică Jocuri stat la 7 miliarde $și $8.18 miliarde de euro, respectiv 30 iunie.

IGT controlează majoritatea loteria italiană scratch-card de concesiune cu 64 la sută miza în timp ce Jocuri Științifice a 20 la sută doi casino bonus gratuit. Restul de 16% este deținut de un organism care reprezintă locale tutungerii, potrivit Telsey poker escalera 1 2 3 4 5. Pe de alta parte, Telsey a subliniat că pe termen scurt a riscului de loterie lozuri răzuibile fiind întrerupt vor fi eliminate ca urmare a propunerii de nouă ani de prelungire poker escalera k 2 3 4. "În cazul IGT, așteptările au fost că societatea ar genera aproximativ 500 milioane dolari fluxul de numerar liber [la nivel de grup] în 2018 pentru a reduce efectul de levier după efectuarea doar progrese limitate în ultimii doi ani", a spus Katz. "Ar trebui să [italiană] decretul fi confirmat, compania avantajul lui ar rămâne la nivelul actual [4.2 x], care întârzie perspectivele alternative de alocare a capitalului inițiative." Analistul A adăugat: "perspectivă pozitivă este că incertitudinea în jurul valorii de un rebidding proces, noi termeni și noua structură ar fi atenuat și compania nu ar avea nici o rebidding procese până în 2020, atunci când extinderea actuală a New York loterie expiră." Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre poker escalera j q k 2.