Pariuri sportive furnizorul tech CG Technology a dat in judecata operatorii de sport fantezie de zi cu zi DraftKings și FanDuel, susținând că operatorii economici încalcă mai multe CG brevete de Tehnologie.

Săptămâna trecută, Tehnologia CG (fostul Cantor Jocuri de noroc) a depus plângeri distincte în Nevada judecătoria împotriva DFS operatorii, acuzându-i de încălcarea șapte brevete deținute de CG Tech. Costume lista două co-reclamanți; Nevada bazate pe Jocuri Interactive LLC și marea BRITANIE pe baza de Jocuri Interactive Ltd. CG Tehnologie, care oferă terestre și pariuri online de tehnologie pentru opt cazinouri din Las Vegas, spune DFS operatorii care încalcă brevete care acoperă transmiterea de coduri de identificare și de control joc semnale de la un procesor, care permite site-uri pentru a realiza tot felul de sarcini necesare, inclusiv identificarea de jucători, de urmărire a rezultatelor și generarea de utilizator plătească înregistrări și alte informații cum de a debloca jocuri de noroc pe starling.
Costume indică faptul că Tehnologia CG trimis de încetare a activității scrisori de la DFS operatorilor, în măsura înapoi ca iulie 2014 cum de a debloca jocuri de noroc pe halifax. Tehnologia CG spune că a încercat să ajungă la un "negociat non-litigii aranjament" cu DFS operatorii, dar a fost respins, lăsând nici o opțiune, dar să dea în judecată pentru a-și proteja "tehnologie inovatoare." Tehnologia CG și co-reclamanți cer un ordin de restricționare DFS operatorilor să continue să utilizeze tehnologia în cauză, precum și daune-interese pentru acoperirea brevet încălcări plus daune suplimentare pentru operatori refuzul de a respecta întrerupere și încetare a cererii.
DFS LEGISLAȚIE: MINNESOTA BUN, MARYLAND RĂU Atât de departe în această săptămână, a fost un sac de amestecat pentru DFS pe reglementare față, ca Minnesota Casa Reprezentanților a votat pentru a aproba un proiect de lege în mod explicit să-și legalizeze activitatea în stat, supuse unor măsuri de protecție a consumatorilor, inclusiv limite privind numărul de concursuri în care un jucător poate intra și o interdicție privind instrumentele de scripting cum de a debloca jocuri de noroc pe lloyds. O măsură similară în Senat trebuie să clar cel puțin încă un comitet obstacol în fața Senatului devine o șansă de a vota da sau ba.Între timp, Maryland legislatorii au optat să nu aprobe DFS legislația înainte de sesiunea curentă a expirat luni seara. Eșecul de a autoriza în mod explicit DFS deschide posibilitatea ca parchetul General ar putea face bine pe amenințări vagi pentru a începe o acțiune în justiție împotriva DFS operatori.

Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre cuvânt pentru un poker cu miza.