Daca ai citi cu regularitate site-urile în cauză cu industria de iGaming, poate au devenit mai degrabă plictisit la suma vom scrie despre potențialul pentru viitorul tehnologiei mobile. Cauza poate fi, de asemenea, că ați fost încercarea de a gândi spiritual porecle pentru parteneriatul dintre bwin/PartyGaming grosvenor casino birmingham hill street. N-ar plictisi cu asta, deși, poate, fuziune, dar cu siguranta nu fostul parte slot bonus depozit nou membru 100. Mobile a modificat deja modul în care trăim și este acum setat pentru a transforma industria de iGaming. După ce a anunțat că fuziunea lor este încă pe drumul cel bun numai săptămâna trecută, bwin a arătat astăzi de noul lor iPhone jocuri de noroc mobile app.
"bwin live" va permite utilizatorilor să pariați live pe Apple iPhone pe sporturi precum fotbal, formula one, tenis, fotbal, hochei pe gheață, și mai mult. Berthold Karo, omul responsabil de Management de Produs RNG și Mobile la bwin, a explicat: "Datorită bwin live, clienții obține acum pentru a plasa pariuri pe iPhone-ul lor, folosind o interfață intuitivă, verificați cu privire la statutul de pariuri au introdus, și de a prelua o listă detaliată de pariurile lor." Android utilizatorii nu trebuie să vă faceți griji, deși – o versiune pentru popularul sistem de operare va fi, de asemenea, pe drum mai târziu în acest an.bwin, de asemenea, folosit pentru a anunța o nouă aplicație web pentru a permite utilizatorilor de a juca blackjack slot bonus de 200 de membru baru.

Special conceput pentru utilizatorii de Android și iPhone, Kao a comentat: "Cu noi aplicatii web pentru cele mai populare platforme de Smartphone-uri Android și iOS vrem să dăm numărul tot mai mare de clienții bwin cu Smartphone-uri posibilitatea de a face optim de utilizare de telefonie mobilă de la bwin gama de produse, la fel de bine." Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre slot bonus cashback 100 persen.