Producătorii WMS Industries au anunțat formarea unei noi jocuri online filială. Conceput pentru a "optimiza beneficiile" de jocuri pe internet pentru WMS' operator de cazinouri clienții, Williams Interactive se va concentra pe creșterea și dezvoltarea firmei on-line, social, casual si jocuri pe telefonul mobil inițiative cum de a trimite chips-uri în texas hold ' em poker. WMS Industrii Președintele Orrin J.

Edidin a fost promovat la nou-creat rolul de Președinte și Chief Executive Officer al Williams Interactive și va conduce noua companie, în încercările lor de a exploata oportunitățile oferite de noile canale de distribuție. Edidin a spus: "Un global pentru migrație spre conținut de convergență și multi-canal de distribuție este în curs de desfășurare rapidă cum de a trimite programare sloturi în google calendar.
Având anticipat convergență de teren pe bază de jocuri de cazino online, sociale, casual si jocuri pe telefonul mobil, ne-am propus de mai mulți ani în urmă pentru a pregăti WMS pentru a beneficia de aceste noi oportunități foarte interesante cum de a semi-cacealma la poker. "Ne-am dezvoltat și a dobândit o experiență corespunzătoare și abilități necesare pentru a ajuta clienții noștri să se pregătească pentru convergență în afacerile lor cu un set larg de soluții cu valoare adăugată, produse și servicii gestionate." mississippi gulf coast casino bufete.