În marea BRITANIE, Partidul Muncii ar interzice companii de pariuri din cernelii tricou fotbal oferte de sponsorizare dacă partidul forme următorul guvern, în funcție de vicepreședinte al partidului.
Marți, Tom Watson, Muncii umbra ministrul digitală, cultură, media și sport, a anunțat că a fost timp pentru a "recunoaște rău problemă de jocuri de noroc nu-și ia jocurile de noroc de logo-uri pe tricouri de fotbal .. jocul de blackjack cum pentru a juca. de Fotbal trebuie să își joace rolul în combaterea marii Britanii epidemie ascunsă de dependenta de jocuri de noroc." Watson a spus că, dacă Muncii vreodată îl detronează pe Conservatorii, partidul ar fi presiunea de Asociația engleză de Fotbal a impune o interdicție privind companii de pariuri promovarea brandurilor lor pe kit echipa, dar partidul n-ar ezita să treacă propriile restricții în cazul de FA s-a arătat dispusă să acționeze. Aproape jumătate – nouă din 20 de limba engleză cluburi din Premier League au în prezent companii de jocuri de noroc' logo-urile de pe tricoul lor fronturi. Watson a susținut că acest mare vizibilitate "pune jocuri de noroc branduri în fața fanilor de toate vârstele", nu doar pe stadioane, dar, de asemenea, prin intermediul live emisiuni de televiziune și sport a evidenția programe.
Un punct care Watson pare a fi lipsă este că majoritatea pariuri firme care au asigurat EPL tricou oferte, de fapt, nu face prea multe afaceri în marea BRITANIE, și sunt, prin urmare, puțin probabil să fie influențarea local de jocuri de noroc problemă tarife jocul de black jack 21. Companii ca Dafabet, Fun88 și M88 sunt extrem de concentrat pe piața Asiatică și sunt pur și simplu profită de EPL popularitate la nivel mondial pentru a viza clienții acasă. Mai rău, în timp ce Watson este doar prea fericit pentru a sari de pe anti-jocuri de noroc bandwagon că media din marea BRITANIE a fost de egrenat cu nesăbuință în acest an, s-a dus la un pod prea îndepărtat, cu ajutorul guvernului anterior ban pe companiile de tutun sponsorizare sport pentru a justifica Muncii propus de reprimarea pariuri sponsorizare jocul de black jack online. Watson a declarat pentru the Guardian că "la fel cum companiile de tutun au fost interzise de sponsorizarea evenimentelor sportive și punerea lor logo-urile de pe bunuri de marcă pentru a afecta fumatul poate provoca, e drept ca ne-am recunoaște rău problemă de jocuri de noroc nu-și ia jocurile de noroc de logo-uri pe tricouri de fotbal." Această analogie nu este doar incorect, ci de-a dreptul ofensator, ca nu exista nici un astfel de lucru ca un seif de țigară, în timp ce sănătatea fizică și mentală beneficiile responsabil de jocuri de noroc sunt bine documentate.Și este demn de amintit că, în timp ce marea BRITANIE problemă de jocuri de noroc numere poate fi trecut recent printr-o ușoară creștere, ele rămân o simplă 0,8% din populație, pe picior de egalitate sau mai jos cele mai multe alte țări, în ciuda marea BRITANIE este mult mai mare toleranță pentru jocurile de noroc de publicitate decât cele mai multe dintre aceste țări.

Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre ce este ace mare în poker.