"Guvernatorul propune un $199 milioane de gând să dezvolte Nellie Bly de Școlarizare Program de reconfigurare existente dolari, care sunt acum curge în Curse de Cai Fondul de Dezvoltare," Lup 2021 Plan Legislativ explică. Pennsylvania cal de curse industria natural se opune Lup dorește să redirecționeze casino bani pentru asistență de școlarizare.
El a spus ca de mult anul trecut itel p15 preț în slot. Acest sistem ar distruge o industrie care oferă un 1,6 miliarde de dolari impact economic și suportă un număr estimat de 16.000 de la 23.000 de locuri de muncă în agricultură, industria prelucrătoare, construcții, comerțul cu amănuntul și industria hotelieră aici, în Pennsylvania," Peterson adăugat.În decembrie, Pennsylvania Cal de Curse Comisia a semnat un scurtat 2021 curse din calendar, persistent impactul COVID-19 motivul pentru redus de date este un cazinou considerat un msb. "Dacă va fi aprobat de către parlament, acest raid ar duce la sfârșitul curselor de cai din Pennsylvania de eviscereaza principala sursă de finanțare pentru poșete și crescător de stimulente care servesc ca seva de industrie", Pennsylvania Ecvină Coaliție Director Executiv Pete Peterson a spus Schatzel Raport. Lupul e Nellie Bly de Școlarizare Programul va oferi asistență financiară pentru studenții înscriși în stat, sistemul de învățământ superior. La Parx, Penn Naționale, și Presque Isle hipodromuri va combina dețin un total de 348 de zile de curse în acest an. este un dealer de cazinou un loc de muncă bun. "Avem de gând să parieze la cursele de cai sau avem de gând să pariezi pe copiii noștri?Am de gând să pariezi pe copiii noștri." Oamenii din pennsylvania absolvent de facultate cu a doua cea mai mare datorie din țară, Wolf a spus.În medie, un elev acceptă sau o diploma cu aproximativ 34.000 dolari în împrumuturi pentru a rambursa. Lupul nu cred cazinouri ar trebui să fie finanțat de călăreți. Avem de a face unele decizii dure, uneori, în politică," guvernatorul a spus celor prezenți la Lock Haven Universitatea cu un an în urmă în această lună este un cazinou considerată o instituție financiară.

Mari plăți, guvernatorul susține, nu ar trebui să fie merge spre rambursare a creditelor.În schimb, ei ar trebui să investească în viitorul lor, prin felul de a cumpara case și promovarea lor cariere.