Wannabe jucător de poker sau poker scriitor?Cele mai poker scriitorii sunt oameni care au încercat să facă jocul lor numărul unu motiv de îngrijorare, și apoi pentru un motiv sau altul, a decis că scriu despre asta ar fi cea mai bună alegere roșu pe negru ai dreptate jack.
Ty Stewart a fost la microfon, am fost tastarea departe pe iPhone-ul meu, atunci când el a strigat linie, "Nu-ți plac banii?" Urmat de un zgomot puternic, înainte de 10 mii de dolari într-o singură facturile plouat din tavan roșu pe negru sări înapoi jack. "Ce-ai făcut?" Soția mea a întrebat când m-a luat la sfârșitul zilei roșu pe negru ucide jack.

Am fost fie all-in sau fold, și a fost o strategie care a funcționat așa cum am reușit să strecoare în bani ieșirea în locul 86 ruleta mari șa din piele crossbody. Acest lucru nu mă afectează, pentru că eu sunt un scriitor independent, dar nu afectează visele celor care lucrează în echipa PokerNews ruleta lave vaisselle arthur martin electrolux. Lee Davy continuă mărturisirile sale serie vorbind despre experiența sa de joc la World Series of Poker (WSOP) ruleta lave vaisselle aeg favorit.