Ministru de Stat, David Stanton a declarat că "scopul ultim" este că autoritatea de reglementare va fi "auto-finanțare", prin taxele și impozitele plătite de companii autorizate să desfășoare activitatea de jocuri de noroc din țară. Noile reguli vor restricționa toate jocurile produse de indivizi de 18 ani sau mai în vârstă, o problemă care a luat pe noi urgență după rezultatele ultimului sondaj expuse capacitatea de vârsta sub 18 ani pentru a accesa jocurilor produse.

Miza limite se va ridica la o plimbare de doar 3¢ a €10, în timp ce premiile vor sus de la 750 euro, mai degrabă decât lor actual de 50 de cenți ruleta mari șa din piele crossbody. Raportul a sugerat, de asemenea, autoritatea de reglementare ia în considerare impunerea de zi cu zi, săptămânal și lunar limite de cheltuieli pentru jocuri de noroc ruleta lave vaisselle arthur martin electrolux.
Guvernul a aprobat, de asemenea, publicarea de Jocuri de noroc și Loterii (Amendament) de Lege – 2019, care încearcă pentru a actualiza ceea ce cabinetul prim-ministrului, Leo Varadkar, numit "destul de data" norme reglementează în prezent națiunii sectorul jocurilor de noroc ruleta lave vaisselle aeg favorit. Rata de majorare a fost întâlnit cu previziuni sumbre majore pariuri închideri de case de Pariuri Irlandeze Autoritate, care continuă să apăsați guvern pentru a comuta la un mod mai puțin punitive impozit pe pariuri venituri baazi turneu de poker live actualizări. Irlanda operatorii de pariuri au fost recent lovit cu o dublare a lor de pariuri impozitul pe cifra de afaceri la 1% la 2%.
Cu toate acestea, guvernul a avertizat că formarea noului organism, care va prezenta un raport la Departamentul de Justiție, ar putea dura pana la 18 luni baba wild slots casino - monede gratuite. Irlanda piața jocurilor de noroc va obține o nouă reglementare câine de pază, deși noul organism nu va fi în vigoare până târziu în 2020, cel mai devreme.