"Au fost cota de piață primară câștigător în ultimii cinci ani pentru sigur", a spus Eilers, care estimeaza compania are mai mult de-a dublat cota de piață în ultimii zece ani liberty 7 slot machine mare victorie.
Aristocrat-a luat cota de piață de la place de Jocuri Științifice și IGT de-a lungul anilor prin eliberarea de populare jocuri slot, inclusiv de Bivoli și Fulgere Link-ul. "Ce pot să spun despre acest campus?Ai câștigat," Blackburne spus la câteva sute de Aristocrat angajați s-au adunat în afara pentru ceremonia de deschidere valiza o ruleta le bon coin. Aristocrat Technologies' Președinte Ian Blackburne taie o panglică albastră, joi, pentru a deschide Australian slot filtru e nou 45 de milioane de dolari, de 180.000 de metri patrati, Summerlin campus valiza o ruleta pas cher gifi.

Howard Hughes valiza o ruleta pas chere. "Am avut doar un singur material prezența într-o parte de un segment de această afacere" cu un deceniu în urmă, a spus el, ca el a reamintit progresul companiei. Noul Summerlin campus, care constă din două trei etaje structuri de aproximativ 90.000 de metri pătrați fiecare, va fi acasa, la aproximativ 800 al companiei este de aproximativ 1.100 de Las Vegas angajați.