"Camera remodela este doar începutul." big easy slot mobil gratuit. Este prima clădire vezi pe Bandă, atunci când ajunge în Las Vegas către compania aeriană." Sibella, care a fost președinte al MGM Grand timp de 14 luni, a declarat că planurile de renovare sunt pentru a adăuga facilități care să se concentreze pe divertisment. "Această proprietate vede o medie de 40.000-50.000 de oameni pe zi," Sibella spus big fish casino cont și de profil.
Numerele, Murren a declarat, show vizitatorii sunt dispuși să cheltuiască mai mult în ambele jocuri și nongaming zone slot machine per uso privato. Acesta a fost, de asemenea, a anunțat că Studio 54, club de noapte care a fost parte a hotelului-cazinou de 14 ani, va fi înlocuit de Hakkasan, un lux Mandarin Chinese restaurant și club de noapte pentru a deschide până la Anul Nou. 31, MGM Resorts oficialii au declarat veniturile pe cameră disponibilă — o netradiționale de cazare profitabilitatea industriei de măsurare — pentru companie este de 10 Benzi hotel-cazinouri crescut cu 13 la sută. "Poate că eu sunt obtinerea o reputație ca un tip care-si cheltuie banii," Sibella glumit slot machine plătește cel mai mult.

Noi atractii includ un 288-seat club de comedie operate de comedie Brad Garrett, care este de așteptat pentru a deschide în luna Martie în hotel mic, zona de retail, care se conectează parcare și lobby-ul principal.Între timp, noi restaurante se deschid, inclusiv Fabrica de Zahăr și o Blizz Iaurt Înghețat.