Dar Texas este puțin probabil să-l aprobe în curând, în sensul Louisiana lipsește pe atragerea parior sportiv pe linie de stat din marile orașe, cum ar fi Dallas-Fort Worth și Houston. Asta e important, pentru pariuri sportive este în plină expansiune în mare parte din SUA un alt cuvânt pentru ruleta pariu.
Datorită luptele politice interne, factorii de decizie de acolo nu a putut obține nici fantezie de zi cu zi de sport sau pariuri sportive aprobat în cea mai recentă sesiune legislativă, și ar putea fi în 2021, înainte ca problema este de preluat din nou un alt cuvânt pentru slot în afrikaans. Câștigurile de la Baton Rouge trei vapoare scăzut de la $19.9 milioane $18.1 milioane de euro", potrivit Avocatului. Brut venituri jocuri de noroc (GGR) la Louisiana cazinouri și racinos-am udat tot în luna iulie, in scadere cu nouă la sută, ca Uraganul Barry a împiedicat pe turiști să viziteze New Orleans în partea de mijloc a lunii și păstrate local jucatori la domiciliu. "Piața nu a mai postat de un an-la-an, în creștere în cazinou venituri din August 2017." Barry, primul uragan din SUA în acest an, nu a fost o catastrofă pe picior de egalitate cu alte uragane care au lovit Coasta Golfului regiune în trecut. A stat 20 de proprietăți de jocuri de noroc a generat un combinat $202.1 milioane de euro în venituri, luna trecută, de la $222.4 milioane de euro în iulie 2018, potrivit Louisiana Gaming Control Board (LGCB) formularul irs a pretinde câștiguri din jocuri de noroc.
Anul trecut, Louisiana atras un record cu 51,3 milioane de turiști, care și-a petrecut $18,8 miliarde acolo, în timp ce generatoare de aproape 2 miliarde de dolari în încasări pentru stat formularul irs pentru jocuri de noroc.