De asemenea, am aplicat aceeași grijă și pasiune pentru instruire personalul nostru de servicii, crearea de bucătăria noastră, selectarea noștri parteneri de lux și personalizarea noastră Rolls-Royce", a spus președintele.

Fiecare vila a costat, în medie, de 7 milioane de dolari pentru a finaliza, făcând, probabil, cel mai scump hotel din lume, pe baza costului per cameră theatre du casino de deauville. Practic, fiecare detaliu de design, în 200 toate-villa hotel a fost creat special pentru CEI 13 de către mine și echipa talentata de designeri. Unele rapoarte loc în top prețul pe noapte pentru cazare la 100.000 de dolari când waitrose sloturi devin disponibile. Referindu-se la hotel de dezvoltare în depunerea lor la bursa de valori, societatea constată că Macao este în continuare cea mai mare piață de jocuri de noroc din lume și a generat venituri brut de jocuri ("GGR") de valoare de 27 de miliarde de euro pentru 12 luni, până în Mai 2016 de la 30,7 milioane de vizitatori. Hung membre în lucrarea "Mesajul Președintelui lui" de pe site-ul companiei, "La 13 ne străduim să stabilească un nou standard pentru hoteluri de lux, prin care încearcă să recupereze valorile de o epoca de aur, atunci când toate de lux a fost personalizat, artizanal și personalizate. Stephen Hung, Comune Președinte al Hong Kong-enumerate La 13 Holdings Limited (577 când a fost black friday poker. După numai șase concesionarii sunt acordate licențe de jocuri și nou tabel alocări, La 13 ar trebui să partener cu unul dintre actualii concesionari, și până în prezent nu au fost anunțate public când de mers pe jos de la slot machine.

Mai devreme anunțuri indicat, dar anchetele nu au confirmat și cele mai recente depunerea cu HKEx nu a menționat un cazinou componentă. Nu există încă nici un cuvânt dacă proprietatea de lux, fiind dezvoltat de 13 Holdings Ltd (anterior cunoscut sub numele de Ludovic al XIII-lea Holdings Ltd) încă intenționează să ofere un cazinou la deschidere.