Aceasta va fi prima dată când WPTDeepStacks a vizitat acest teeny-tiny parte a lumii, și este o extensie de WPT parteneriat cu partypoker LIVE. Deschizator?Ce despre alte șase episoade!Cine nu este de gând să înscrie după vizionarea Daenerys și Missandei obtinerea lor kit off?Frumoasă mișcare.Într-o altă mișcare frumoasă pentru Republica cehă, World Poker Tour (WPT) a anunțat un parteneriat cu Regele Recurge la gazdă WPTDeepStacks Germania. La începutul lunii, cei mai importanți jucători din industrie a fost de acord să dea HBO sale cehă clienții pe o versiune de încercare gratuită, permițându-le posibilitatea de a viziona toate cele șapte sezoane din Game of Thrones și sezonul 8 deschidere cel mai apropiat cazinou aproape roseburg sau. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre cel mai apropiat cazinou în apropiere de san francisco.
Companiile de cablu sunt mercenari, sângerare contul bancar și creierul uscat, ca să-ți irosești viața stând în fața cutie idiot ca în priză dezodorizante da ficat ceva de-a face – și chiar și atunci când acestea apar pentru a vă oferi ceva gratuit, există o captură. Marty Mathis câștigă PP LIVE de Dolari Clasament promo Când partypoker creat PP LIVE de Dolari în ianuarie 2018, a venit atașată la cordonul ombilical al o $1m PP LIVE de Dolari promovare cu 100 de persoane cu venituri mai partypoker cyber dolari sculptură premiul cel mai apropiat cazinou în apropiere de san antonio. World Poker Tour DeepStacks brand parteneri cu Regele Resort în Rozvadov pentru WPTDeepStacks Germania, și MILIOANE câștigătorul din America de Sud, Marty Mathis, câștigă PP LIVE Dolar de 100.000 de dolari promo.

Persoana care a terminat pe partea de sus a gramada aia de crocodili a fost Marty Mathis, un om care s-a transformat deja investiția în bani lichizi după ce a câștigat MILIOANE America de Sud, Evenimentul Principal de $873,700. Mathis așezat jos să vorbească de la partypoker despre a câștiga, și puteți verifica afară de interviu, chiar aici. Mathis a acumulat puțin peste 400.000 $in PP Live de Dolari și are un plus de 100.000 de dolari pentru a fi omul principal în timpul promoției crown casino melbourne camere pentru nefumători.