Gata pentru a arăta potențialul său o dată mai mult și de a împinge limitele a ceea ce studio poate face, Malta bazate pe software provider, Nolimit Oraș, anunță lor extrem de anticipat joc, Punk Rocker xWays® california. Compania, de asemenea, combina-i jocul de la lansare, cu un nou Pariu Panoul de face-lift, plus un promo interfață de locuințe toate noile instrumente de promovare pentru a fi anunțat. Echipa din spatele anul trecut șir de surpriză hit games au lucrat neobosit pentru a aduce un nou titlu care îmbină ingeniozitatea, împreună cu adrenalină pură și ideală caracter departamentul de justiție control a jocurilor de noroc. Punk Rocker xWays®, aduce un arsenal de caracteristici ambalate într-o inimă de curse, o nebunie de joc, care poate livra o punchy potențial ce inseamna jocuri de noroc înseamnă în germania.
După cum sugerează și titlul, Nolimit este reintroducerea este marcă comercială înregistrată mecanic 'xWays®' prin combinarea un non-stop posibilitate în mod linie de modificarea combinații și în creștere în sus 'Molotov simboluri wild'. Situat în iconic mijlocul anilor ' 70, Londra-Punk Epoca, vei fi tentat să rupă și pierce ceva.
Pe Lindheimer, Proprietar Produs la Nolimit Oraș, a declarat: "sperăm să facem jocuri care se lipesc și doriți să obțineți observat noastre inovatoare de design de joc – acest joc va aduce acest lucru la extrem, mai ales cu rowdy abordare grafic care este tare și extrem de up-tempo ce inseamna jocuri de noroc înseamnă urban dicționar. Asigurați-vă că pentru a încerca Nolimit Bonus instrument – o caracteristică a cumpăra de comenzi rapide pentru cei care nu doresc pentru a câștiga rotiri Gratuite prin regulată a se pisa." Însoțește un punct de reper de presă, Nolimit Oraș dezvaluie, de asemenea, o actualizare prietenos Mobil Bet-Panou, care este personalizat pentru un viitor de telefonie mobilă în primul rând dezvoltarea de jocuri.În plus, compania prezintă un nou jucător se confruntă Promo interfață instrument care include posibilitatea de a cumpara caracteristici în joc, accesarea de joc la nivel mondial rezultatele într-o rețea de Nolimit jocuri și mai interesant jucător de instrumente care a fost prezentat în acest an ICE Totally Gaming conferință ce inseamna jocuri de noroc înseamnă spaniolă.
Malcolm Mizzi, Director Comercial la Nolimit Oraș, a declarat: "Acest an va fi una extrem de specială pentru noi. Am lucrat neobosit pentru a sta și de a dezvolta de stat-of-the-art de jocuri și constantă de comunicate, dar acum e timpul pentru noi de a evolua în faza următoare și a dovedi că suntem nu doar despre jocuri mari quick hits slot machine odds. Promo interfață instrument va găzdui unele dintre cele mai ademenitoare jucător de logodna instrumente" Punk Rocker xWays® este disponibil pe toate Nolimit Oraș parteneri din 12 februarie, în 2020 quick hits slot machine gratuit.