Compania a lansat în 2014 și are sediul în Bellevue, Washington cum să bată sky bet roulette. CEO-ul Jette Nygaard-Andersen, a spus Entain vrut să se alăture o piață în creștere de la centrul de mass-media, divertisment, jocuri de noroc și jocuri interactive. Entain are o temporar de jocuri de noroc din Nevada licență..
Entain directori investitorilor a spus joi că planul lor de a cheltui cel puțin 50 de milioane de lire, sau 69 milioane de dolari, în esports acest an include Unikrn preluare. Entain este de a cumpara esports pariuri și companie de tehnologie Unikrn într-o afacere de așteptat pentru a închide mai târziu în acest an, Entain directori anunțat joi noul cazino din oakland ca. Abarbanel spus Unikrn a început cu o esportsbook și a adăugat un program de inteligenta artificiala care învață jucători nivelurile de calificare, face cote și oferă jucătorilor șansa de a pariat pe ei înșiși în joc noul cazinou din oklahoma city. Entain și MGM Resorts International în comun proprii BetMGM, un pariuri sportive și jocuri de noroc online pe platforma in U. El a declarat ca firma ar fi inteligent să esports continua în curs de dezvoltare din America de Nord, împreună cu un public mai tânăr, care nu poate fi încă destul de vechi pentru a plasa un pariu noul cazinou în statul ny.
Anterior parteneriate între companii de pariuri și esports ventures se concentrează de obicei pe schimbul de date sau de venituri, a declarat Brett Abarbanel, director de cercetare la UNLV Internaționale Institutul de Jocuri cazino online real money usa paypal.