Ladbrokes a anunțat un acord pe cinci ani, care va vedea operator sponsorizeze anual Kempton Park Racecourse Festival de Crăciun karamba casino no deposit bonus codes.
Festivalul este unul dintre cele mai mari evenimente din marea BRITANIE curse de calendar, se întinde pe două zile, pe 26 și 27 decembrie cum pentru a determina piuliță slot adâncime. Cursele vor fi redenumite în lumina noului contract de sponsorizare, oferind acum 250.000 de lire Ladbrokes Regele George al VI-lea Chase, 130.000 de lire Ladbrokes Crăciun Obstacol și £100,00 Ladbrokes Deșert Orhidee Chase cum pentru a determina dacă un slot este liber.
Acordul va fi Ladbrokes cele mai semnificative cursele de cai de parteneriat, preluarea de sponsorizare de la rival operator 32Red cum de a stabili cote de poker. Simon Clare, Coral, Ladbrokes PR Director, a declarat: "Ladbrokes are o istorie lungă și mândru de sponsorizare de top-class cursele de cai, și suntem absolut incantati de a fi îmbarcă pe această nouă sponsorizare de Regele George al VI-lea Chase și două zile de Crăciun, Festivalul de la Kempton Park."Există câteva rase care se pot lăuda cu patrimoniu și prestigiul Ladbrokes Regele George al VI-lea Chase și este întotdeauna unul dintre primele zece pariuri curse din an, ceea ce face o potrivire perfecta pentru Ladbrokes." camere de poker în panama city.