Pe 22 iunie, o anchetă penală a fost lansat pe fondul suspiciunea că Wirecard conturile au fost falsificate pentru a umfla artificial activele companiei și de vânzări.

Dar Mastercard — care licențiat Wirecard pentru a procesa tranzacțiile cu carduri de credit –deja a avut preocupări legate de afaceri a companiei practici, care ar fi inclus "tranzacție spălare de bani", potrivit documentelor văzut de Ori cum pentru a juca poker pe bani reali. Munchen pe baza de Wirecard depus dosarul pentru insolvență luna trecută, pe fondul acuzațiilor de fraudă și neregulile financiare.În luna iunie, auditorului Ernst and Young a descoperit că 1,9 miliarde de euro ($2.15 miliarde de DOLARI) a fost "lipsă" de la compania cuferele, care a dus la demisia imediată a CEO Markus Braun blackjack 21 canl oyna. Oliver Bellenhaus, în vârstă de 46 de ani, șef de operațiuni în Dubai, a fost arestat sub suspiciunea de fraudă cu circumstanțe agravante privind luni blackjack 21 blackjackist promo code.

Care a fost conceput pentru a face mai atractivă pentru investitori și clienți blackjack 21 blackjackist mod apk unlimited money ios. Munchen procurorii au arestat Braun în aceeași zi.