Predicție: Nate Diaz a 3-a Rundă de depunere alimentare la rocky gap casino. Diaz va avea un plin camp, spre deosebire de UFC 196 în cazul în care el a fost băut tequila la doar opt zile înainte cum de a câștiga mai mult initiere sloturi. Prima lupta înapoi la UFC 196 șocat UFC mase ca Diaz a rezistat McGregor e devreme atacul și apoi Diaz i-a strecurat într-un loc odată ce pană regele gazat afară. McGregor este un om mai mic, în ciuda lui grele mâinile la 145lbs; ele nu au aceeași putere de oprire la 170lbs.
Alb tras lupta de la UFC 200 și după ce unii au fost mai înțelepți, Diaz-McGregor revansa a fost stabilit la titlul UFC 202 cum de a câștiga mai mult avanpost sloturi stare de degradare 2. Irlandezul este un favorit ușoară de-a lungul American cu McGregor nevoie de 130 de dolari pentru a câștiga 100 de dolari, în timp ce Diaz plătește chiar și bani pentru a câștiga cum de a câștiga avanpost sloturi în stare de degradare 2.
Faptul că McGregor este preferat de aici spune mai multe despre pariuri public credința în McGregor hype, și banii cad pe el, decât se spune despre capacității sale reale de a veni departe cu victoria slot fotografii împărțit pahare. E greu să ne imaginăm această luptă mult mai diferit decât prima slot show-lido di camaiore.