Londra, 22 Mai, 2019 – Digital experiență de utilizator expert mkodo a fost acordat un membru asociat Lumii de Loterie de Asociere (WLA) în semn de recunoaștere a statutului său ca un respectat furnizor la nivel mondial de loterie sector 87 ruleta crescent brampton pe.
Ca membru al WLA, mkodo este de acord să respecte cele mai înalte standarde și principii etice stabilite de asociație pentru a avansa interesele membrilor săi. La WLA este comerțul internațional organizație de stat autorizate loterii și furnizori la nivel mondial de loterie și jocuri de noroc industria și are în prezent 148 de Loterie de Membri și 73 de Membri Asociați din mai mult de 80 de țări din șase continente.mkodo a aproape un deceniu de experiență de furnizare de aplicații digitale și experiențe de utilizator și servicii pentru WLA membru loterii, inclusiv Canada Atlantic Loterie Corporation și British Columbia Loterie Corporation.

La WLA Comitetul Executiv a aprobat mkodo de aderare la asociație este cea mai recentă întâlnire în Napoli, Italia, pe data de 9 Mai. Stuart Godfree, CEO și co-fondator al mkodo, a declarat: "Suntem incantati de a deveni un membru al WLA și de a fi recunoscuți ca un partener de încredere la nivel mondial loterie sector rick gestionează o ilegale de exploatare a jocurilor de noroc. "Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu asociația și membrii săi și de a împărtăși cunoștințele și experiența pentru a se asigura că cele mai bune practici și standarde sunt respectate în industria de loterie." mkodo va participa la cea de-a 10 Loterie Europeană Congresul de la Antwerp, Belgia, în perioada 26-29 și va fi, de asemenea, de la Fleur s-2019 Montreal conferință care va avea loc în 25 iunie-27 rickie lukens jaf timp. Despre mkodo: mkodo oferă de clasă mondială, premiat de aplicații digitale și experiențe de utilizator pentru mobil, on-line și medii de vânzare cu amănuntul în pariuri, jocuri de noroc și loterie sectoare. De asemenea, oferă consultanță și management app de servicii pentru a ajuta clienții săi cu furnizarea de exceptie UX pe mai multe canale digitale, cu un telefon mobil, prima abordare. Clienți de la companii din marea BRITANIE, care a fost fondată în 2001, includ Rangul Grupului Grosvenor Cazinouri, Mecca Bingo și Enracha marci, Danske Spil și Canada Atlantic Loterie Corporation și British Columbia Loterie Corporation.

Pentru mai multe informații despre mkodo vă rugăm să vizitați www.mkodo.com. Get cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre ricoh arena casino cod vestimentar.