Efortul de a aduce cazinouri pentru trei județe din Arkansas este potrivit surselor, fiind deosebire în valoare de mai mult de 100.000 de dolari de către proprietarii de sud a stat două circuite care permit deja electronice, mașini de jocuri de noroc cum de a câștiga avanpost sloturi în stare de degradare 2. Potrivit unui raport de știri Associated Press service, Oaklawn Jockey Club Încorporat, care operează Oaklawn de Curse Și Jocuri de noroc afla în orașul de Izvoare termale, dat $59,500 Comitetului pentru protecția Arkansas Valorile: Stop Cazinouri Acum anti-grup de cazinou în timp ce proprietarul West Memphis' Southland Parc de Jocuri Și Curse, cu sediul la New York Delaware North Societăți Constituite, predat de 50.000 de dolari. După o petiție către un grup autointitulat Arkansas Câștigă În 2016, care a reușit să strângă peste 100.000 de semnături, Arkansas alegătorii urmează să fie dat șansa în noiembrie să-și exprime votul cu privire la propunerea de modificare a statului, constituția slot fotografii împărțit pahare.

Această revizuire ar trebui să treacă, un cazinou fiecare ulterior va fi permis în Miller Județul apropiere de granița cu Texas și Boone County, în Munții Ozark, împreună cu Washington County în partea de nord-vest a statului. Arkansas Câștigă În 2016 este susținută de Cherokee Nation Entertainment, care este de jocuri de întreprindere pentru federal-recunoscut Cherokee, și are deja o înțelegere în loc de a rula propuse facilitatea de jocuri de noroc în Washington County alegătorii ar trebui să aprobe amendamentul constituțional. Firma detine si opereaza nouă cazinouri din țara vecină, Oklahoma cu Associated Press raportare care nu s-a dat 1 milion de dolari în ajutoare de Arkansas Câștigă În 2016. Pentru a complica și mai mult problema, Comitetul Pentru protecția Arkansas Valorile: Stop Cazinouri Acum ultima săptămână a intentat un proces cere Arkansas Curtea Supremă pentru a bloca votul pe amendament constituțional. Acesta său de acțiune, grupul susține că buletinele de vot întrebare este limba, care a fost aprobat de Arkansas Procurorul General Leslie Rutledge în iunie, induce în eroare alegătorii să creadă că trecerea de măsură ar aduce pariuri sportive la stat, în ciuda faptului că astfel de activități sunt în prezent interzise prin lege federală slot show-lido di camaiore.

Acțiunea în plus, acuzațiile că votul nu reușește să cuprinzător transmite consecințele trecerii sale în timp ce acuză Arkansas Câștigă În 2016 de faptul că nu a respectat statul de raportare legi pentru plata de colportori. Joi văzut primul pe termen Arkansas Guvernatorul Asa Hutchinson numi Warren Dupwe, un Jonesboro pe baza de avocat, care a candidat pentru Congres, ca o justiție pe Arkansas Curtea Supremă pentru cazul provocatoare pe măsură tur de scrutin. Republican candidat fără succes pentru statul e Primul District loc în 1996 și este acum din cauza auzi caz în loc de Arkansas Curtea Supremă de Justiție Courtney Goodson, care în mod neașteptat s-a recuzat se la sfârșitul săptămânii trecute. slot fotografii raceway stanley nc.